Startside ] Kursus ] Holistiske behandlinger ] Livs Eleksir - Meditation - Mindfulness ] [ Massage former ]

20 % resten af 2020 (gavekort kan sendes pr. mail)

Jeg tager tingene i mit tempo ....så hjemmesiden er lidt midlertidigt info  ;o)

Er der ikke hvad du søger - så mail eller ring på tlf.: 40 31 75 37

Her på stedet modtages MORE BOX gavekort.

  Nyt navn - nyt sted.... fra Skovhuset til Hjertely
Hot-Stone massage

½ time 350 kr.

1 time 650 kr.

1½ time 900 kr.

Hot Stone massage er en unik massageform, hvor kroppen masseres med olie og varme lavasten.

Behandlingen er særdeles blid og afslappende. Samtidig pirrer det sanserne med varmen og lyden af klirende sten. Sindet slipper kontrollen, slapper totalt af og kommer nærmest i en meditativ tilstand. Massagen kan stærkt anbefales hvis du ønsker en total oplevelse både for krop og sjæl ved naturens hjælp....

Hvordan foregår det?    

Først smøres kroppen ind i olie og straks herefter masseres de samme områder med varme lavasten. Varmen fra stenene er med til at udvide blodårene og får derved ilten lettere transporteret rundt i kroppen.  Kroppen afslappes, og de spændte muskler løsnes og ømhed i led minimeres. 

Når massagen på de enkelte muskelgrupper er afsluttet lægges lavasten på udvalgte steder (chakra punkter) hvilket giver en healende effekt.   

Lava stens oprindelse:

Etna er den højeste og støreste aktive vulkan i Europa (Sicilien).
Denne basalt sten stammer fra selve vulkanen under udbrud, og sikrer et optimalt magnetisk felte og jern indhold. Under opvarmning, bliver deres magnetiske felter aktiveret under vibrationer, og transporterer deres energi dybt ind i hudcellerne.

 

 

Afspændingsmassage:

½ time 300 kr.

1 time 550 kr.

1½ time 750 kr.

 

Nyd en blid massageform, der tager udgangspunkt i langsomme og harmoniske bevægelser, som vil bringe din krop og sjæl i ballance. Massage kan løsne op for stress og ømme muskler, styrke dit immunforsvar og øge blodcirkulationen. Men ikke mindst gi´r du dig selv omsorg og ny energi til hverdagens travlhed.  

Denne massageform holder sig under smertegrænsen og musklerne vil igennem flere forskellige håndgreb blive moduleret til at slippe deres stivhed og affaldsstoffer, så blodgennemstrømningen kan genfindes optimalt.

 

Dobbelt op Hot-Stone / Afspændingsmassage:

½ time 350 kr.

1 time 650 kr.

1½ time 900 kr.

 

Det er muligt at blande de to massageformer Hot-Stone og afspændingsmassage.

Har du mange infiltrationer f-eks. i ryg / nakke. Er det en yderst effektiv måde at bløde op med de varme Lavasten efterfulgt af den behagelige afspændingsmassage og lavasten til sidst liggende på de ømme steder.

Spørg ind ved bestillingen og prisen vil være Hot-stone priser. 

Tidsberegning:

Ryg, nakke: ½ times massage.

Hele bagsiden - vil det være 1 times massage.

Du kan også udvælge kropsdele og vi finder sammen tiden der skal beregnes til massagen.

Sanselig Stress-af massage:

½ time 350 kr.

1 time 650 kr.

1½ time 900 kr.

Modtag en sanselig guidet afspænding af krop, ind og sjæl.. 

Jeg vil fører dig ind i en oplevelse af samhørighed af ord og muskler. Berøring med lette tryk og varm olie vil fjerne spændingerne i nakke, skuldre hovedbund og ansigti den ½ time - 1 time vil ligeledes tage ryg, læn, hofte.

En ordrejse vil give en fantastisk ro og nærvær i kroppen, der har til formål at fylde dig med energi til at imødekomme hverdagens pres, forhindringer og ikke mindst til at have overskud. Alt imens der lyttes til beroligende musik. En meget healende massageform, som giver dig roen til at finde årsagen til din stress og derved kunne finde muligheder til at håndterer din situation bedre.

Denne form for massage af både tanker / sind og muskler er en total oplevelse en hver der har en hektisk dag skulle undes en gang imellem for at lade lidt op igen.

 

En sød tanke for to:

Har I lige brug for "et lille bitte pusterum" i en ellers hektisk hverdag. Så smut en tur herud i naturen og gear ned en times tid med 20 min massage til hver og en tur i en massagestol imens der nydes en kop varmt med lidt hygge til.

I er i samme rum hele tiden. Min tanke med denne lette pakke er for dem som li vil prøve med omsorg og nærvær og måske endda massage for første gang.

Så her er prisen blot  1 time 400 kr.

Parmassage kursus til hjemmebrug:

Unik måde at krydre hjemmelivet med at forkæle hinanden med massage. I bliver rustet med en masse gode greb og teknikker. Samt lærer at være i nuet med omsorg og nærvær til den anden uden at blive træt som den der yder massagen.

2 timer 900 kr. (50 min. hver på briksen)

4 timer 1750 kr. ( 100 min. hver på briksen)

Tilkøb pr. ekstra time 450 kr.

Kik på Link: Kursus for at få den fulde beskrivelse.

 

 

Varighed af din massage:

Fuld kropsmassage 

  • 1½ time Afspændingsmassage:  Lige fra fødderne op til hovedbunden og ud i armene. Total helhedsoplevelse af hele kroppen. (kombineres ikke med behandlinger for to)

Del massage 

  • 1 time. Eksempel-Her kan vælges enten  forsiden eller bagsiden.  Eller de områder du ønsker (eks. fødder, hænder, ansigt)

Punkt massage 

  • ½ time på udvalgt sted. F.eks. behandling for ømhed omkring skuldrene.

Ansigtsmassage 

  • ½ time af ansigt, hovedbund, nakke.

 OBS:

Er du i tvivl.... så tag en snak med mig ved tidsbestillingen, hvis du er i tvivl om hvilken af massageformerne der vil være optimal til din krop og vi finder sammen den bedste løsning så du får bedst udbytte af besøget i HjerteLy....

 

OBS.....  det muligt bl.a. også for MORE BOX kunder:

Bestille massage hjemme hos dig mod betalt kørsel 2 kr.pr. km 

Ring for nærmere aftale på tlf.: 40 31 75 37

 

 

Alle behandlinger i HjerteLy udføres i en hyggelig atmosfære med afstressende musik og levende lys. 

Behandlingerne afsluttes med frugt og isvand.

Hjerte Ly vil tilbyde en firekløver for Krop, Sind, Hjerte og Sjæl  ;o)

Kontakt:

Tlf. : 40 31 75 37

Mail ( indtil videre) skovhusetwellness@gmail.com

Billedet indeholder sandsynligvis: indendørs