Startside ] [ Kursus ] Holistiske behandlinger ] Livs Eleksir - Meditation - Mindfulness ] Massage former ]

20 % resten af 2020 (gavekort kan sendes pr. mail)

Jeg tager tingene i mit tempo ....så hjemmesiden er lidt midlertidigt info  ;o)

Er der ikke hvad du søger - så mail eller ring på tlf.: 40 31 75 37

Her på stedet modtages MORE BOX gavekort.

Nyt sted og nyt navn fra Skovhuset til HjerteLy
 
Lær at give en blid afspændingsmassage, Hot-Stone eller Dobbelt op massage til hjemmebrug.
 

HjerteLy har igennem alle de år stedet har eksisteret brugt en del tid på at synliggøre for gæsterne hvor vigtigt det er, at kroppen bliver berørt og masseret. Omsorg og ømhed er basalt livsgivende og da en stor del af vores sanser påvirkes ved bl.a. berøring af huden. Huden sender nerveimpulser til hjernen som derved stimulerer følelser, tanker, muskler, hud, blodgennemstrømning, immunforsvar og en hel del mere som fører frem til hjertet, som igen giver den hvile og fredfyldthed vi tit længtes efter i denne lidt hektiske verden hvor der ikke er plads til så megen tæthed og ømhed i et fredfyldt sind!!

Det er bevist af forskere at massage nedsætter stress og hvis f.eks. et par giver hinanden ½ times massage om ugen, vil det nedsætte deres stress niveau med op til 70%.... Det er da et fantastisk redskab at kunne give en massage hvor man har fået lidt viden og indsigt fra massøren til at være sikker på at gøre det rigtigt – og måske lige netop lærer det ens elskede nyder allermest ved at få massage. Derfor har jeg sammensat forskellige programmer til at lærer kunsten at give en god blid hjemme afspændingsmassage til dem man holder af og gerne vil give lidt ekstra omsorg.

Hot-Stone massage: Der er blevet efterspurgt om det kan lade sig gøre.. og selvfølgelig...

Muligheden at lærer lidt om Hot-stone massage, enten en blandling som mine dobbelt op massage (hvor her både masseres med sten og efterfølgende hænder) Eller et lille klassisk hot-stone program. Når I booker jeres dag, så er det vigtigt vi på forhånd har aftalt, hvilken af massageformerne I vil lærer. ( mer pris for disse er 500 kr.)

Par oplevelsen: (kan også være to venninder, mor /datter,  ol.)

1 Par:

Mini kursus til hjemmebrug.

Hjertely tilbyder nu også et mindre kursus til enten kun den ene vil lærer eller blot et mini på den halve tid af denne nedenfor . Så på 2 timer får hver 50 min. massage af den anden og jeg instruerer og massrer / viser og derefter øver man på den som ligger og nyder. Til sidst kan det ligefrem gå hen og blive synkronmassage om man ønsker dette. Undervejs vil der være en kop varmt og lidt hgge til.

Varighed: 2 tilmer

Pris: 900 kr. (tillæg for yderligere tid 450 kr. pr. time.)

Unikt kursus til hjemmebrug.

HjerteLy tilbyder et dagskursus for 1 par. Hvor I i ro og mag kan lærer lidt af den professionelle massør og få de greb og fif med hjem der vil gavne jeres velvære og ømhed til hinanden, ved at kunne fremover give hinanden en massage med masser af omsorg og forkælelse.Undervejs vil der være en kop varmt og lidt hygge til. I vil ligge på briksen ialt i 100 min, samt 100 min. undervisning hver. Denne pakke har været Skovhusets mest solgte igennem årene med stor succes.

Varighed: 4 timer. ( Mulighed for at tilkøbe sandwich)

Pris: 1.750 kr.

 

2 Par:

Her er det påtænkt at i som vennepar vil dele en dag med alle lærer massageteknikker. I bestemmer selv om det er egen partner I øver på eller I ønsker at blande jer. Men det tilrådes at I aftaler dette inden i kommer som par, så ingen føler sin privat svære overskredet!

Pris: 1.250 kr. pr. par

Varighed: ca. 4-5 timer. ( Mulighed for at tilkøbe sandwich)

 

2-4 Par:

Har tidl. erfaringer med flere par i Luksus sommerhus, hvor dagen bruges til indlæring og aftenen i den tilhørende wellness afdeling med spa, sauna og swimmingpool. Sådan en vennepar tur er en anden måde at være sammen på og kan let få den ellers så stressede hverdag til at blegne….

Grund Pris: 1.750 kr. (tillæg for yderligere tid 450 kr. pr. time.)

Varighed: ca. 4 timer for grund pris.

 

Hjerte Ly vil tilbyde en firekløver for Krop, Sind, Hjerte og Sjæl  ;o)

Kontakt:

Tlf. : 40 31 75 37

Mail ( indtil videre) skovhusetwellness@gmail.com