Startside ] Kursus ] [ Holistiske behandlinger ] Livs Eleksir - Meditation - Mindfulness ] Massage former ]

20 % resten af 2020 (gavekort kan sendes pr. mail)

Jeg tager tingene i mit tempo ....så hjemmesiden er lidt midlertidigt info  ;o)

Er der ikke hvad du søger - så mail eller ring på tlf.: 40 31 75 37

Her på stedet modtages MORE BOX gavekort.

  Nyt navn - nyt sted.... Fra Skovhuset til Hjertely

Holistiske behandlinger

HjerteLy efterfølgeren efter Skovhuset er blevet videreudviklet i takt med "den nye tid" . De tiltagende ændring der forekommer i os og omkring os på jorden.

Jeg har altid følt et stærkt ønske om at hjælpe hvor det er mig muligt, så mennesker der søger mig får den optimale oplevelse og velvære efter at have været en tur forbi det tidl.Skovhuset og nu det nye HjerteLy.

Derfor var det naturligt at følge med impulserne fra min egen krop og vækkelsen i den spirituelle verden og derigennem få mere indsigt, visdom og kunnen. Jeg har gennemgået flere forløb og dette har udviklet sig til de healingsformer som jeg anvender som wellness for krop, sind, hjerte og sjæl. Livs Eleksir/meditativ fordybelse - LivsVejen Eleksir - Past Lives og RoseHealing.

Past Lives Coach:          Reinkarnation / tidligere liv

 

2 timer 700 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

Klient tilbagemelding:

 

 

 

 

 

 

 

"Livet efter Livet"  DR 2 tema

 

 

Neurokirung Dr. Eben Alexander

 

 

Book: Proof of Heaven

Past Lives Coach!

Unikt tilbud  for den nysgerrige og  eventyrlysten sjæl…

"Livet efter Livet"

Hvem var du i et tidligere liv……

Du vil igennem en ”Past Lives session” kunne samle puslespilsbrikker der tilsammen vil udvide din læring om at blive et fuldt og helt menneske i sin fremadrettet udvikling mod at være hel og hvile i dig selv!

Du vil genopvække erindringer fra tidligere liv, som kan hjælpe til at få løst blokeringer til at komme videre i din udvikling, eller finde frem til hvornår og hvordan du fik et fobi eks. vandskræk, højde skræk, angst for mørke m.m. Du vil være helt vågen og bevidst med dig selv under hele seancen. Alt vil kunne huskes bagefter, men du har mulighed for at tilkøbe en CD med indholdet fra din session. (Bestilles særskilt ved tidsbestillingen )

 I takt med at reinkarnationstanken igen bliver mere og mere accepteret, og bevidstheden rettes mod at sjælen lever evigt, og menneskes sjæl forlader legemet og genfødes i et nyt legeme. Opstår der hos mange et naturligt ønske om at finde ud af, hvem de har været i tidligere liv/inkarnationer, og hvilke oplevelser fra dengang der måske har en mærkbar indflydelse på indholdet af det liv, de lever i dag.
I dag har flere og flere mennesker nysgerrighed på det alternative/spirituelle og det er blevet lettere at få kortlagt sine tidligere liv gennem at foretage en regression (tilbageføring) i sine skjulte erindringer fra dengang, som stadig ligger gemt i det område af bevidstheden der kaldes "Det Ubevidste." For at få disse erindringer op i bevidstheden, kræves der vejledning fra en ”Past Lives Coach” og fra mit syn som behandler, ses dette også som en mulighed for wellness for krop, sind, sjæl og hjerte.

________________________________

Jytte Kure udtaler:

Tusinde tak for den dejlige og store oplevelse du var medvirkende til...det var jo lige det jeg trængte til :-)
Da jeg kørte hjem, var det styrken fra inkarnation som ”den fine dame” som dominerede...det var så imponerende at mærke hvor powerful hun var, at hun stod så fast i sig selv, ene og alene fordi hun stolede på sin viden og evner... wow...
Den anden inkarnation ”Munken” Hans ro er stadig i mig...dét at mærke jeg blev suget tilbage og ind i mig selv, bla symboliseret ved at være bagerst inde i klostret, det var altså også en ret imponerende ting...Og han var så rolig og hvilende i sig selv...

Det er to guld perler af indsigt jeg har fået...hvilken gave !!  Tak, for at du tog mig ud på rejserne og også for at du gav dig tid bagefter og sikrede dig at jeg var klar i kasketten til at kunne køre hjem. Tak for den dejlige snak og de hyggelige timer. TAK ! Knus, Jytte

 

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VST2KKIYn50#! 

Se denne video om 4 country & western-sangere der synger om reinkarnation. reinkarnation.                ( Kriss Kristoffersen, Willie Nelson, Waylon Jennings og Johnny Cash)

http://www.dr.dk/tv/se/livet-efter-livet/livet-efter-livet-1-5#!/

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZN8bsq2Ic-4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=mW_dxq-KaME

 

LivsEliksir

(Meditation, lyd, kropsstræk og vejrtrækningsteknik)

1  time 500 kr.

LivsEleksir

Jeg tilbyder dig en time hvor vi sammen vil bruge værktøj fra livets eliksir og finde ind i dit indre stille punkt. Her er der fred, balance og ro. Herinde føler du virkelig at du lever i harmoni med din væren. For at komme ind i denne tilstand, kræves der værktøjer som vi gennemgår sammen og som du kan benytte dig af efterfølgende hjemme og igennem øvelse (gør mester) vil du selv kunne finde ind i dit indre stille punkt, når du vil tanke energi op, afslutte uhensigtsmæssig tankemønstre, handlinger og fysisk uro m.m.

Vi vil sammen lave div. meditationsøvelser, vejrtrækningsteknikker, lette krops stræk og lyd. Du vælger under den indledende samtale hvilke teknikker du er tiltrukket af !

Du vil kunne bestille en cd med de udvalgte øvelser til træning hjemme og i denne vil jeg på samme måde guide dig igennem en session, du kan bruge den hvor du er og hvornår du har brug for et lille glas af 'livsEliksir!!

se evt. mere under LivsEleksiraftner

Rose Healing:

1 Time pris 500 kr.

 

Rose Healing

En form for energiløft til kroppen i en situation hvor du er gået lidt i stå, føler overvældende stress, eller afmatning af krop og sind. Healingen er blid og der vil kun blive åbnet for det du selv ønsker at modtage eller er klar til. Jeg er blot kanal til at der må komme det til dig du pt. har brug for at komme over et givet "hårdt punkt" og derefter have lidt mere overskud til selv at kunne overskue evt. ændringer du føler du bør foretage i dit liv for at blive mere hel. Jeg ser ikke healing som et redskab til at forsat kunne kører i overgear, eller fortsætte med et uhensigt mønster der dræner dig for livsenergi. Healingen er et redskab til at skabe et roligt øjeblik, hvor du vil få muligheden for at sindet har ro i sin tankestrøm og du derved kan få "ideer" indsigter om ... (jeg kunne jo også....) 

Årsag og virkning eller symptom behandling ??  Jeg er ikke tilhænger af symptom behandling, men derimod årsag og virkning. Dvs. at du har et symptom (skavank, ømhed, sygdom, handlemønster el.) som du gerne vil af med! Den måde jeg stiller mig til rådighed er at tilkalde healing der åbner op den processen der er årsag til symptomet, så processen speedes op og derved løses hurtigere, hvis du samtidig bearbejder dit sind til at lærer af.

Vi vil tage en snak før og efter, og jeg vil guide dig ud fra dine egne ord og tanker til en dybere forståelse af hvad der ligger under overfladen og ulmer hos dig. Ellers foregår healingen således at du ligger afslappet med tøj på og tæppe over dig og blot slapper af. Jeg lægger hænderne på dig dig forskellige steder og du vil måske mærke varme - kulde - en følelse m.m. Men gennem forløbet mærker du langsomt en ro og fredfyldthed som er meget saglig og afslappende fornemmelse. Hvis du og jeg finder det godt for dig, kan jeg guide dig til dybere vejrtrækninger, meditationsteknikker mm. Men dette aftales ved begyndelsen af sessionen. "Rose Healing" er navnet på skovhusets healingsform, som er sammensat af flere forskellige healings teknikker og div. udd. og derved tilpasset til mig som kanal.

 

Livsvejens Eleksir

Varighed 2 timer

Pris: 900 kr.

 

Livsvejens Eleksir

Denne session tager udgangspunkt i din livssituation lige her og nu. Vejen frem, er en håndsrækning  af værktøjer til at komme videre i livet, når livet er gået i hårdknude/stå.

Sessionen vil bestå af en blanding af løsningsorienteret samtale og  vejledning/ træning til at finde indre ro, stilhed igennem meditation, lyd og vejrtrækning m.m. Du vil gå herfra med et "sæt nøgler" til at låse døre fra en tid du skal slippe og til at åbne nye døre til din videre livs udvikling.

Under disse timer er det være individuelt hvad for værktøjer der bliver præcenteret. Det er dig som bestemmer igennem den snak vi tager ved tidsbestillingen og det der kommer frem under den første del af samtalen, hvor du fortæller hvad der ligger og ulmer og slører dit blik til at finde videre på din vej igennem livet.

Jeg kan i dyb taknemmelighed og ydmyghed stille mig til rådighed for den  højeste energi der vil være det optimale for dig li pt. Derfor vil du sandsynligvis ku komme til at få en helt anden session end den du havde planlagt dig frem til. Da det er de energier du indeholder den dag der er afgørende for hvad du vil ha´ gavn af. Jo mere åben og imødekommende du stiller dig, jo bedre vil disse stærke energier kunne overstrømme dig og den proces du vil befinde dig i under og efter en session .

Du vil under seancen modtage dele af Rose Heling og LivsEleksir, så læs også disse her ovenfor beskrevne behandlinger.

Der vil være mulighed for at tilkøbe en cd med  individuel træning til hjemmebrug. Den vil efterfølgende blive sendt til dig

 

Bestil tid for en behandling til dig selv, eller glæd en du holder af ...

Hjerte Ly vil tilbyde en firekløver for Krop, Sind, Hjerte og Sjæl  ;o)

Kontakt:

Tlf. : 40 31 75 37

Mail ( indtil videre) skovhusetwellness@gmail.com